2010-ben is Business Superbrands díjas a MASTERPLAST


Idén harmadik alkalommal ült össze a 18 tagú, független szakemberekből álló zsűri, hogy eldöntse, melyek a legnagyobb márkák a hazai piacon. Idén harmadik alkalommal ült össze a 18 tagú, független szakemberekből álló zsűri, hogy eldöntse, melyek a legnagyobb márkák a hazai piacon. A Magyarországon hat éve működő Superbrands program mellett 2008-ban először indult el a […]

Idén harmadik alkalommal ült össze a 18 tagú, független szakemberekből álló zsűri, hogy eldöntse, melyek a legnagyobb márkák a hazai piacon.

Idén harmadik alkalommal ült össze a 18 tagú, független szakemberekből álló zsűri, hogy eldöntse, melyek a legnagyobb márkák a hazai piacon. A Magyarországon hat éve működő Superbrands program mellett 2008-ban először indult el a nemzetközi piacon már évek óta meghatározó Business Superbrands program, ami az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait mutatja be. A MASTERPLAST GROUP ZRT. ebben az évben elnyerte ezt a címet.
„A Business Superbrands- díj komoly elismerés és újabb bizonyíték arra, hogy szolgáltatásaink magas színvonalát és a folyamatos fejlődésre való törekvésünket a szakma és a rendszeres pozitív visszajelzések mellett a szupermárkák vizsgálatával foglalkozó bizottság is elismeri. A Superbrands díj értékét mutatja, hogy a jelölteket minden évben egy 18 fős, független szakemberekből álló bizottság választja ki, az elismerésre sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet. Köszönjük Partnereinknek, hogy minket választottak.”


Masterplast Nyrt.

Az 1997-ben alapított Masterplast csoport a közép-kelet-európai régió legnagyobb magyar többségi tulajdonban lévő építőanyag gyártó és forgalmazó vállalata. A cégcsoport 10 országban rendelkezik saját tulajdonú leányvállalattal, és további 30 országba értékesíti termékeit. A Budapesti Értéktőzsdén, a prémium kategóriában jegyzett vállalat 2022-es árbevétele 201,8 millió euró volt.