11. alkalommal Superbrands díjas a Masterplast


A Superbrands a minősített minőségről szól, amely elismerése a legkiválóbb márkáknak. Idén tizenötödik alkalommal ült össze a független szakemberekből álló bizottság, amely a MASTERPLAST márkát tizenegyedik alkalommal találta érdemesnek a Business Superbrands 2022 kitüntető címének viselésére.

A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy, a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban. A díj odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően minimum 10 tagú, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt minden évben.

 

Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez.

 

A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

 

Idén tizenötödik alkalommal ült össze a jelenleg 20 tagú, független szakemberekből álló bizottság, amely a Masterplast márkát idén tizenegyedik alkalommal találta érdemesnek a Business Superbrands 2022 védjegy viselésére.

 

 

Idén tizenöt éves a Business Superbrands program, amely az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait emeli ki, azaz olyan magyarországi cégeket, illetve márkákat, amelyek nem elsősorban a fogyasztókkal, hanem vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban.

 

A Bisnode adatbázisa alapján, továbbá a jelentős hazai szakmai szervezetek és szövetségek ajánlásainak figyelembevételével létrejövő mintegy 4000 márkát tartalmazó lista pénzügyi és szakmai szűrést követően kerül a bizottság elé. Ebbe a listába éppúgy beletartoznak a legnagyobb nyereségű hazai cégek, mint – az egyes szektorok iparkamarái, egyesületei, szakmai szervezetei által javasolt – olyan kisebb vállalkozások, amelyek az üzleti élet kiválóságainak számítanak, valamint kiemelkedő a hazai kommunikációs és márkaépítési gyakorlatuk.

 

A Masterplast 1997-es alapítása óta folyamatosan törekszik a kiválóság elérésére termékei és szolgáltatásai, valamint üzleti partner és társadalmi kapcsolatai terén egyaránt. A MASTERPLAST márka testesíti meg mindazt az értéket, amely az alapítók törekvéseinek és a munkatársi csapat több mint 25 éves kitartó munkájának köszönhetően, magas szintű elismertséget vívott ki magának. Büszkék vagyunk rá, hogy a független szakmai zsűri immár tizenegyedik alkalommal ítélte oda a Masterplast számára a kiváló üzleti márkák elismerését, a Business Superbrands díjat.

 

A Superbrandsről bővebben: www.superbrands.hu

 

A MA Masterplast részére kiállított Business Superbrands oklevél ide kattintva megtekeinthető.


Masterplast Nyrt.

Az 1997-ben alapított Masterplast csoport a közép-kelet-európai régió legnagyobb magyar többségi tulajdonban lévő építőanyag gyártó és forgalmazó vállalata. A cégcsoport 10 országban rendelkezik saját tulajdonú leányvállalattal, és további 30 országba értékesíti termékeit. A Budapesti Értéktőzsdén, a prémium kategóriában jegyzett vállalat 2022-es árbevétele 201,8 millió euró volt.