A Vállalat tőzsdén bejelentett felsővezetője

Nádasi Róbert

Nádasi Róbert a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen végzett 1991-ben. Pénzügyi, és egyben üzleti szemlélettel rendelkező menedzser, aki 17 éves multinacionális környezetben szerzett gazdasági vezetői tapasztalattal bír.

1993-2000 között hét éven át a PHILIPS Magyarország Kft. szórakoztatóelektronikai szektorában, az értékesítési és marketing szervezet pénzügyi és számviteli igazgatója, majd 2000-2010 között a Johnson & Johnson Kft. egészségügyi szektorában Shared Services igazgató és egyben gazdasági igazgató volt.

Szakmai pályafutása során felelős volt a pénzügy, kintlévőség-kezelés, banki kapcsolattartás, számvitel, kontrolling, IT, HR területek megfelelő működéséért, a Johnson & Johnson Kft-nál nevéhez fűződik a magyarországi Shared Service részleg (szolgáltató csoport) működtetése, irányítása (Sarbanes-Oxley, ISO, belső audit SLA bevezetése, ERP upgrade) és továbbfejlesztése.

A Masterplast menedzsmentjéhez 2010 augusztusában csatlakozott. Gazdasági igazgatóként többek között felelt a pénzügy, számvitel, kontrolling és informatikai területek irányításáért, a cégcsoport komplex üzleti tervének kidolgozásáért, valamint pénzügyi tevékenységének megszervezésért, irányításáért és ellenőrzéséért.

2018. augusztus 1-től a Masterplast Nyrt. vezérigazgatója. Róbert Budapesten él családjával.