A Masterplast csoport

Az 1997-ben alapított Masterplast csoport a közép-európai régió legnagyobb magyar tulajdonú építőanyag és egészségipari gyártó vállalata, árbevétele meghaladja a 120 millió eurót, munkatársainak száma megközelíti az 1200 főt. Leányvállalataival 9 európai országban biztosítja a közvetlen piaci jelenlétet és export partnerei által az európai országok többségében jelen van.

Termékek és gyártás

Meghatározó pozícióval rendelkezik a homlokzati hőszigetelő, magastető szigetelő és szárazépítészeti rendszer elemek piacán, termékhátterét a Magyarországon, Szerbiában és Németországban működő 7 gyártóbázisán folytatott termelésből és stratégiai gyártói együttműködésekkel biztosítja. Ipari alkalmazású termékeivel az egészségiparban és csomagolóiparban is növekvő jelenléttel rendelkezik.

Üzleti Szolgáltató

A Masterplast több, mint építőipari gyártó. Kiépített vevőközpontú értékesítési rendszerrel, a gyártott és forgalmazott termékek minőségének folyamatos ellenőrzésével, stabil termék ellátási háttérrel és rugalmas logisztikai megoldásokkal, versenyképes üzleti szolgáltatásokat biztosít partnerei számára.

Fenntarthatóság

A Masterplast a fenntarthatóság, energiahatékonyság és környezetvédelem szempontjait mind belső folyamataiban, mind pedig termékei gyártásában és fejlesztésében kiemelten fontosnak tartja.

Cél

A Masterplast a partnerek igényein alapuló versenyképes termékeivel és szolgáltatási portfóliójával, az európai építőanyag és egészségipar meghatározó szereplőjévé kíván fejlődni.