Az 1997-ben alapított Masterplast csoport a közép-európai régió legnagyobb magyar tulajdonú építőanyag és egészségipari gyártó vállalata, árbevétele meghaladja a 120 millió eurót, munkatársainak száma megközelíti az 1200 főt. Leányvállalataival 9 európai országban biztosítja a közvetlen piaci jelenlétet és export partnerei által az európai országok többségében jelen van.

Cégtörténet

A Masterplast Kft. Székesfehérváron kezdte meg működését 1997-ben.A Tibor Dávid és Ács Balázs alapította 5 fős cég tevékenysége az építőanyag kereskedelem, fő termékei a tetőfóliák, üvegszövet hálók és építőipari kiegészítő termékek voltak.

Gyártás

A Masterplast csoport számára a saját gyártás biztosítja az egyedi vevői termékigények kiszolgálásának hátterét, a folyamatosan bővülő szakértelem és termelési minőség biztosítása mellett.

Értékek

A Masterplast elkötelezett a vállalat értékrendje szerinti működés és üzleti gondolkodás megvalósításában.

Küldetés és jövőkép

A Masterplast csoport nonwoven üzletága az építőipari, valamint egészségipari textíliák és késztermékek gyártására specializálódott.

Társadalmi felelősségvállalás

A Masterplast ars poeticája szerint csak egy sikeres vállalat engedheti meg magának mások segítését. Ennek megfelelően a Csoport szinte megalakulása óta támogatja környezetét.