Szolgáltatásaink

A Masterplast kiváló minőségű termékeit teljes körű, komplex szolgáltatáscsomaggal támogatja. Olyan kapcsolt szolgáltatások fémjelzik tevékenységünket, mint a professzionális logisztikaimegoldások, a rendszeres minőségellenőrzés, a szakmai háttértámogatás, illetve a személyre szabott értékesítési rendszer.

Kifinomult logisztika

Vállalatunk fejlődésével párhuzamosan fejlesztjük szállítási és raktárkapacitásunkat. A kiszállítások hátterét biztosító telephely 24 órás folyamatos munkarendben üzemel.
Csoportszinten közel 170 tehergépkocsiból álló gépparkunk látja el a belföldi és nemzetközi anyagszállítási feladatokat. Vállalatunk sikerének egyik kulcsa az építőiparban a megszokottnál magasabb logisztikai rugalmasság és szolgáltatási színvonal, mely partnereink igényeit szem előtt tartva személyre szabottan működik.

Egyedülálló műszaki háttértámogatás

Történetünk során mindig vezérlőelvünk, volt hogy partnereink általunk váljanak sikeresebbé. Ennek érdekében erős műszaki háttértámogatást biztosítunk, nem csak a vállalat központjában, hanem minden országban, ahol saját leányvállalatunk működik. Mérnök-tanácsadókat foglalkoztatunk, akik közvetlenül adnak támogatást a területi képviselőknek, kereskedő partnereinknek és a felhasználóknak. Partnereink kérésére építéshelyszíni tanácsadást is biztosítunk a kivitelezők számára.
Rendszeresen oktatásokat, szakmai eseményeket szervezünk kivitelezők számára,hogy a legmegfelelőbben használják fel termékeinket Az éppen aktuális konferenciákról rendszeresen értesítjük partnereinket. A honlapon itt talál bővebb információt.
Célunk, hogy a teljes termékpalettára vonatkozóan rendelkezésre álljanak a termékkísérő dokumentumok – szállítói megfelelőségi nyilatkozatok, a műszaki és biztonsági adatlapok, az alkalmazástechnikai leírások, a garanciajegyek és egyéb kiegészítő dokumentumok. Oldalunkon rendszeresen frissítjük ezen dokumentumokat. A Letöltések rovatban megtalálhatóak a friss Termékkísérő dokumentumok.
Amennyiben nem találja meg a keresett dokumentumot, keresse kollégánkat, akit segít Önnek az eligazodásban.

Minőségellenőrzés

A Masterplast csoport különös figyelmet fordít az általa forgalmazott termékek megbízhatóságára. A régióban az építőanyag kereskedők körében az elsők között állítottunk fel anyagminőség-ellenőrző osztályt. A mérnök kollégákból álló csapat korszerű mérő- és laboreszközökkel felszerelve folyamatosan ellenőrzi a beszállítóktól érkező termékek minőségét.
Célunk, hogy vásárlóinkhoz csak a gyártói garancián és minőségellenőrzésen túl a Masterplast ellenőrző rendszerében is megfelelt termékek kerüljenek ki.
Folyamatosan fejlesztjük laborunk felszereltségét, amely lehetővé teszi, hogy hitelesített mérőműszerekkel végezzünk el a termékeken a kívánt mechanikai vizsgálatokat, többek között a nyomó-, húzó-, szakítópróbákat, illetve a tömeg-, méretpontosság- és sűrűségvizsgálatokat.
A szabványos méréseken túl vizsgáljuk a horgany- és bevonatvastagságot, kötés- és fazékidőt is. Cégünk törekszik a labor továbbfejlesztésére és a teljes termékpaletta mérhetőségének elérésére.

Gyártás

A Masterplast Nyrt. napjainkban 3 országban folytat gyártási tevékenységet. A cégcsoport saját leányvállalatai révén széles palettán állít elő kiváló minőségű, a legszigorúbb minőségellenőrzési szabványoknak megfelelő építőanyagokat.

„A Fogadj be! program a nevéből eredően a be- és elfogadásról szól. Elsősorban egymás, a másik megértéséről, együttgondolkodásról, kölcsönös segítésről. Szerintem mindannyian fogyatékosok vagyunk, hála is­tennek senki sem tökéletes, csak mindenkiben van, ami erős, miközben másban gyenge. Sokunk gyengesége például az empátia és a másik elfogadásának hiánya.”

Célunk, hogy a teljes termékpalettára vonatkozóan rendelkezésre álljanak a termékkísérő dokumentumok – szállítói megfelelőségi nyilatkozatok, a műszaki és biztonsági adatlapok, az alkalmazástechnikai leírások, a garanciajegyek és egyéb kiegészítő dokumentumok. Oldalunkon rendszeresen frissítjük ezen dokumentumokat. A Letöltések rovatban megtalálhatóak a friss Termékkísérő dokumentumok. Amennyiben nem találja meg a keresett dokumentumot, keresse kollégánkat, akit segít Önnek az eligazodásban:

  • Thermomaster homlokzati hőszigetelő rendszerek és elemei
  • Tetőfóliák és tető kiegészítők
  • Bitumenes tetőfedések
  • Szárazépítészet
  • Hő-, hang- és vízszigetelő anyagok
  • Építőipari kiegészítő termékek

A szabványos méréseken túl vizsgáljuk a horgany- és bevonatvastagságot, kötés- és fazékidőt is. Cégünk törekszik a labor továbbfejlesztésére és a teljes termékpaletta mérhetőségének elérésére.