Mi vagyunk a Masterplast

Több mint 25 éves fennállásunk alatt 5 fős vállalkozásból a közép-európai régió legnagyobb magyar tulajdonú építőanyag gyártással és disztribúcióval foglalkozó tőzsdei vállalatává nőttük ki magunkat. Leányvállalataink 10 közép-kelet-európai országban biztosítják a közvetlen piaci jelenlétet, míg export partnereink által az európai országok többségében jelen vagyunk. Termékeink jelentős részét egyre erőteljesebb saját gyártói háttérrel, magas minőséggel, kifinomult logisztikai szolgáltatásokkal, professzionális értékesítési rendszerben kínáljuk. Célunk, hogy üzleti szolgáltatói tevékenységünkkel partnereink vállalkozását hosszútávon sikeressé tegyük.

Egy jó munkahely

Sikereink hátterében elkötelezett munkatársi csapatunk áll. Ezért kiemelten fontos számunkra a pozitív munkahelyi légkör és családias hangulat megőrzése, valamint az európai színvonalú munkakörülmények biztosítása.
 
Büszkék vagyunk rá, hogy munkatársaink hosszútávon találják meg számításaikat vállalatunknál – a nyílt-közvetlen kommunikáció, támogató kollegiális viszonyok és elérhető vezetők gördülékennyé teszik a napi munkavégzést.
 
Sikeres munkatársaink komoly hányada fiatal munkavállalóként kezdte pályafutását vállalatunknál, amely teret ad a kitartó emberek tapasztalatszerzéséhez, fejlődéséhez és szakmai kiteljesedéséhez. A Masterplast ezért ma is nyitott a jövőjükért tenni akaró fiatalok érkezése előtt.

Vevőcentrikusság – Csapatmunka – Felelősségvállalás – Állandó fejlődés

A Masterplast sikerének alappillére az a vállalati kultúra, amely a piaci fókuszt, az egyéni felelősségvállalást és a vállalkozói szellemet helyezi előtérbe. Vállalatunk a munkatársak értékteremtésére épül, elkötelezett a hosszú távú munkakapcsolatok és az egyéni fejlődés fenntartása mellett.
 
Ha a duális képzés keretei között együtt fogunk dolgozni, biztos lehetsz abban, hogy naprakész, és a későbbi munkavégzésed során is hasznosítható ismeretekkel fogsz gazdagodni. Felkészült munkatársaink és mentoraink támogatásával, s persze a Te motivált hozzáállásoddal és lelkesedéseddel sikerre visszük a közös munkát!

Az alábbi területekről fogadunk hallgatókat:
– ellátásilánc-menedzsment mesterképzési szakon (2 fő)
– gazdálkodási és menedzsment alapszakon (2 fő)
– pénzügy és számvitel alapképzési szakon (2 fő)

Légy Te is részese egy valódi magyar sikertörténetnek!

Csatlakozz Te is fiatal, dinamikus, eredményorientált csapatunkhoz, és regisztrálj adatbázisunkba weboldalunkon keresztül, vagy küldd el pályázati anyagodat a hr@masterplast.hu e-mail címre!