Tibor Dávid

Tibor Dávid elnök, a tatabányai Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján végzett 1999-ben közgazdászként, a főiskolai diploma mellett középfokú banki tanácsadói végzettséget szerzett, angolul és németül tárgyalóképesen beszél. Híve az élethosszig tartó tanulásnak, és a kemény munkával elérhető siker iránti személyes elkötelezettségnek.

2007-ben az Ernst & Young „Az év üzletembere” díján „A jövő ígérete” címet nyerte el. 2008-ban a Junior Chamber International a világ három legkreatívabb üzletembere közé választotta Új-Delhiben. 2009-ben pedig megkapta a Menedzserek Országos Szövetsége “Az év fiatal menedzsere” díját.

Aktív szerepet vállal a magyarországi építőanyag-gyártás további fejlesztésében és a logisztikai ellátási lánc hatékonyságának növelésében. Ezen tevékenységét az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének (ÉVOSZ) égisze alatt létrehozott Hazai Építőanyag-gyártó Tagozat elnökeként végzi. Emellett elnökségi tagja a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) is.

Négy gyermeke van, hobbija a sport. Szabadidejében szívesen lovagol. Szereti a futballt, a Masterplast focicsapataival ismert szereplője a Fejér megyei amatőr sportéletnek, támogatója a Országos Minifutball Szövetségnek.

Ács Balázs

Ács Balázs alelnök, a győri Széchenyi Főiskolán szerzett építőmérnöki diplomát 1999-ben. Tibor Dáviddal a Masterplast Nyrt.-t még Kft-ként alapították 1997-ben. Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének (ÉVOSZ) égisze alatt létrehozott Hazai Építőanyag-gyártó Tagozat tagja.

Nős, 3 gyermek édesapja, szabadidejében sportol, egyik kedvence a jégkorong. Balázs szeret utazni, és érdeklődik az oldtimer autók iránt. Székesfehérváron él családjával.

Dezse Margaret Elizabeth

Margaret az Ernst & Young (EY) korábbi partnere. Összesen 35 évet töltött Big 4-ba tartozó tanácsadó cégeknél. Ezen időszak alatt 20 évig volt partner a PwC-nél tranzakciós tanácsadás és vállalati pénzügyek területén, az utolsó 10 évben pedig az EY-nál.

Magyar szülők gyermekeként Kanadában született. Okleveles könyvvizsgálói végzettségének megszerzését követően pályafutását auditorként ott kezdte. 1989-ben Magyarországra költözött, kezdetben auditorként, majd a privatizáció és a vállalati pénzügyek területén dolgozott. Több száz tranzakcióban vett részt, mint tanácsadó, sokféle iparágakban támogatott különféle ügyfeleket a stratégiai és befektetési döntések meghozatalában ezen 30 év alatt. A magyarországi vállalati pénzügyekkel és tranzakciókkal foglalkozó tanácsadó csoportok vezetésén túl öt különféle regionális vezetői pozíciót is betöltött Közép- és Kelet-Európában, egy éven át hetente utazott Kijevbe, amikor Ukrajnában elindította a vállalati pénzügyek osztályát.

A Masterplast mellett, Margaret a Kometa 99 Zrt. Igazgatóságának független tagja, az Echo Investment S.A. Felügyelő Bizottságának független tagja, és Audit Bizottságának elnöke. Emellett a United Way Magyarország (nonprofit alapítvány), valamint az Impact Ventures Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. Felügyelő Bizottságának is tagja.

Dirk Theuns

Dirk Theuns értékesítési és marketing vezetőként az Atab cégnél kezdte pályafutását, amely a Benelux államok egyik vezető tetőfedőanyag- és vízszigetelési-anyag gyártója. Szakmai karrierjének első évtizedében fő feladata volt a cég hazai kereskedelmi és üzleti piacainak fejlesztése, valamint a skandináviai, dél-kelet-ázsiai, közép- és kelet-európai export piacok fellendítése. 2002-től az IKO európai üzletfejlesztési vezetője. Számos, az IKO Csoporthoz tartozó cég vezérigazgatója Belgiumban, Hollandiában és Franciaországban. Az Antwerpeni Kereskedelmi Kamara Igazgatótanácsának tagja, valamint a Flamand kormány által is támogatott „Gazdasági terv 2020” projekt elnöke, melynek célja a flamand nemzetközi cégek és nemzetközi cégcsoportok leányvállalatainak fejlesztése, támogatása. Belgiumban él a családjával.

Fazekas Bálint

Bálint a Vöröskő Kft. (Euronics Magyarország), a legnagyobb magyar tulajdonú elektronikai kiskereskedő vállalat napi tevékenységét vezeti. Országszerte 1090 alkalmazottal és 65 üzlettel látják el szaktanácsadással a fogyasztókat.
 
Pénzügyi menedzsment BSc, valamint nemzetközi üzleti MSc diplomát szerzett. Stratégiai tervezési projektet vezetett Európa legnagyobb CE-vásárlási csoportja, az amszterdami Euronics International felső vezetése számára, amely több mint 20 milliárd eurós forgalmat bonyolít le a kontinensen.
 
2017-ben az Euronics Kft. családi holding első csoportját vette át ügyvezetőként, amely a nemzetközi bónuszokért és marketingért felel.
 
A több mint 30 éves családi vállalkozás átalakításának első lépéseként 2018-ban megvásárolta a régió egyik legrégebbi elektronikus márkáját, hogy vertikális integrációval megvethessék lábukat a gyártás területén is.
 
Fazekas Bálint 2021-2023 között a Vöröskő Kft. kereskedelmi ügyvezetője, 2023-tól a cég ügyvezető igazgatója.

Az igazgató tanács tagjai: Tibor Dávid, Fazekas Bálint, Dezse Margaret, Dirk Theuns, Ács Balázs