Tibor Dávid, Dr Martin-Hajdu György, Dirk Theuns, Kazár András, Ács Balázs

Tibor Dávid

Tibor Dávid elnök, a tatabányai Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján végzett 1999-ben közgazdászként, a főiskolai diploma mellett középfokú banki tanácsadói végzettséget szerzett, angolul és németül tárgyalóképesen beszél. Híve az élethosszig tartó tanulásnak, és a kemény munkával elérhető siker iránti személyes elkötelezettségnek.

2007-ben az Ernst & Young „Az év üzletembere” díján „A jövő ígérete” címet nyerte el. 2008-ban a Junior Chamber International a világ három legkreatívabb üzletembere közé választotta Új-Delhiben. 2009-ben pedig megkapta a Menedzserek Országos Szövetsége “Az év fiatal menedzsere” díját.

Három gyermeke van, hobbija a sport. Szívesen próbára teszi magát olyan teljesítmény sportokban, mint a triatlon vagy a maratoni futás. Szereti a futballt, a Masterplast focicsapataival ismert szereplője a Fejér megyei amatőr sportéletnek. 2015-től az Országos Minifutball Szövetség elnöke.

Ács Balázs

Ács Balázs alelnök, a győri Széchenyi Főiskolán szerzett építőmérnöki diplomát 1999-ben. Tibor Dáviddal a Masterplast Nyrt.-t még Kft-ként alapították 1997-ben.

Nős, 3 gyermek édesapja, szabadidejében sportol, egyik kedvence a jégkorong. Balázs szeret utazni, és érdeklődik az oldtimer autók iránt. Székesfehérváron él családjával.

Dr. Martin-Hajdu György

Dr. Martin-Hajdu György több mint 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, elismert pénzügyi szakember. 12 évig dolgozott a bankszektorban, előbb strukturált finanszírozás területen a BNK-KH-Dresdner Banknál, majd vállalati pénzügyi tanácsadóként a MeesPierson Euramerica cégnél, később vezető partnerként a Concorde Csoportnál. Számos jelentős hazai tőzsdei kibocsátási, felvásárlási és kockázati tőkebefektetési tranzakcióban töltött be vezető szerepet.

Jelenleg szabadúszó, fő tevékenységében szervezet- és vezetőfejlesztéssel (coaching) foglalkozik, emellett keresett pénzügyi tanácsadó. A Budapesti Corvinus Egyetem címzetes docense, ahol alkalmazott vállalatértékelést oktat végzősöknek. Egyetemi diplomáját 1987-ben szerezte a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetemen, majd 1987-88 során Soros ösztöndíjjal Oxfordban pénzügyeket tanult, egyetemi doktoriját 1993-ban védte meg. Budapesten él családjával.

Kazár András

Kazár András jelenleg az OTP Bank tőkepiaci tanácsadásért felelős vezetője, emellett az OTP Bank letétkezelési tevékenységét is felügyeli. Korábban az UniCredit Bank tőkepiaci tanácsadási részlegének igazgatója volt, és mind Magyarországon, mind a CEE régióban tevékenykedett. András több mint 18 éves tapasztalattal rendelkezik a vállalati pénzügyek és tőkepiaci tranzakciók területén, számos jelentős hazai tőkepiaci és M&A tranzakcióban töltött be vezető szerepet. Karrierje során korábban a Concorde Csoportnál, azt megelőzően pedig a PricewaterhouseCoopers-nél folytatott vállalati pénzügyi tanácsadást.

Egyetemi diplomáját 1998-ban pénzügyekből és vállalatértékelésből a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen, jogi szakoklevelét 1999-ben az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán szerezte. András Budapesten él családjával.

Dirk Theuns

Dirk Theuns értékesítési és marketing vezetőként az Atab cégnél kezdte pályafutását, amely a Benelux államok egyik vezető tetőfedőanyag- és vízszigetelési-anyag gyártója. Szakmai karrierjének első évtizedében fő feladata volt a cég hazai kereskedelmi és üzleti piacainak fejlesztése, valamint a skandináviai, dél-kelet-ázsiai, közép- és kelet-európai export piacok fellendítése. 2002-től az IKO európai üzletfejlesztési vezetője. Számos, az IKO Csoporthoz tartozó cég vezérigazgatója Belgiumban, Hollandiában és Franciaországban. Az Antwerpeni Kereskedelmi Kamara Igazgatótanácsának tagja, valamint a Flamand kormány által is támogatott „Gazdasági terv 2020” projekt elnöke, melynek célja a flamand nemzetközi cégek és nemzetközi cégcsoportok leányvállalatainak fejlesztése, támogatása. Belgiumban él a családjával.