Vállalatirányítás

A MASTERPLAST Csoport minden tagja elkötelezetten tiszteletben tartja a jogszabályokat, rendeleteket és egyéb jogi előírásokat, valamint az etikai és társadalmi normákat, amelyek vállalatunk alapvető értékei közé sorolhatók.

Kép

ETIKAI KÓDEX

A MASTERPLAST Csoport piacvezető pozícióját dinamikus növekedése és gazdasági erősödése mellett a tisztességes üzleti magatartásra épülő magas etikai normák betartásának köszönheti, amelyek minden üzleti kapcsolatában és belső munkafolyamataiban is megjelennek, az Etikai Kódex által nyújtott útmutatásokkal összhangban.

HR IRÁNYELVEK

Az emberi jogok tiszteletben tartása a MASTERPLAST Csoport alapvető értéke, amely áthatja teljes működésünket, legyen szó gyártásról, termékfejlesztésről, értékesítésről vagy érdekelt feleinkkel – munkatársainkkal, befektetőinkkel, beszállítóinkkal, vevőinkkel stb. – történő tevékenységekről.

Kép

Kép

VISSZAÉLÉS BEJELENTÉS

A MASTERPLAST csoport működtet egy belső visszaélés-bejelentési rendszert a 2023. évi XXV. törvény (Panasztörvény) alapján, amely a jogellenes cselekmények, mulasztások és egyéb visszaélések bejelentéseit vizsgálja ki a törvényi előírásoknak megfelelően.

ZÖLD BIZOTTSÁG

A MASTERPLAST Csoport Zöld Bizottságát a vezérigazgató hozta létre azzal a céllal, hogy támogassa a vállalat elkötelezettségét az ESG, a fenntartható környezetvédelmi politika, társadalmi felelősségvállalás és vállalatirányítási stratégia mellett.

Kép

Kép

BESZÁLLÍTÓI MAGATARTÁSI ÉS ETIKAI KÓDEX

A MASTERPLAST Csoport számára kiemelten fontos, hogy etikus, társadalmilag felelős és környezeti szempontból fenntartható üzleti tevékenységet folytasson. Ennek megfelelően elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a tisztességes üzleti magatartás jellemezze a beszállítóinkkal való együttműködéseinket.