Újabb járművekkel bővült a flottánk


Folyamatos flotta modernizálási programunk keretein belül újabb járművekkel bővítettük gépparkunkat.

Hamarosan munkába áll az 5 db új MAN teherautónk, a 7,5 tonna össztömeg kategóriájú járművek megújult arculattal és hátlap designnal lettek felöltöztetve.

 

 

Gépkocsivezető kollégáink rövidesen birtokba vehetik új munkaeszközeiket.

 

 

Nemsokára az utakon is találkozni lehet a megújult hátsó dekorációval készült gépekkel.

 

Rugalmas logisztikai megoldások

Elkötelezett gépkocsivezető csapatunk tagjait már jól ismerik partnereink, akik a fuvarszervezéssel, készletgazdálkodással és raktározással közös munkájuk során ezer és ezer alkalommal bizonyították már: a Masterplast logisztika több, mint szállítás. Büszkék vagyunk rá, hogy több mint 20 év kitartó munkájával a Masterplast logisztikai szolgáltatásai komoly elismertséget vívtak ki maguknak partnereink szemében. Rugalmas szállítási megoldásokkal és a termékek azonnali rendelkezésre állásával partnereinket a gyorsabb készletforgás és optimális készletszintek eléréséhez segítjük.


Masterplast Nyrt.

Az 1997-ben alapított Masterplast csoport a közép-kelet-európai régió legnagyobb magyar többségi tulajdonban lévő építőanyag gyártó és forgalmazó vállalata. A cégcsoport 10 országban rendelkezik saját tulajdonú leányvállalattal, és további 30 országba értékesíti termékeit. A Budapesti Értéktőzsdén, a prémium kategóriában jegyzett vállalat 2022-es árbevétele 201,8 millió euró volt.