Ismét Business Superbrands díjas a Masterplast


A Superbrands a minősített minőségről szól, amely elismerése a legkiválóbb márkáknak. Idén tizenharmadik alkalommal ült össze a független szakemberekből álló bizottság, amely a MASTERPLAST márkát kilencedik alkalommal találta érdemesnek a Business Superbrands 2020 kitüntető címének viselésére.

A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy, a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban. A díj odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően egy független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt minden évben. Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez.

 

A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet. Hisszük, hogy a minősítés, amelyet márkánk elnyert, nemcsak biztonságot, de garanciát is nyújt vásárlóink, ügyfeleink mindennapi választásához.

 

A Masterplast 1997-es alapítása óta folyamatosan törekszik a kiválóság elérésére termékei és szolgáltatásai, valamint üzleti partner és társadalmi kapcsolatai terén egyaránt. A MASTERPLAST márka testesíti meg mindazt az értéket, amely az alapítók törekvéseinek és a munkatársi csapat több mint 20 éves kitartó munkájának köszönhetően, magas szintű elismertséget vívott ki magának. Büszkék vagyunk rá, hogy a független szakmai zsűri immár kilencedik alkalommal ítélte oda a Masterplast számára a kiváló üzleti márkák elismerését, a Business Superbrands díjat.

 

A Superbrandsről bővebben: www.superbrands.hu

 

A Masterplast részére kiállított Business Superbrands oklevél ide kattintva megtekeinthető.


Masterplast Nyrt.

Az 1997-ben alapított Masterplast csoport a közép-kelet-európai régió legnagyobb magyar többségi tulajdonban lévő építőanyag gyártó és forgalmazó vállalata. A cégcsoport 10 országban rendelkezik saját tulajdonú leányvállalattal, és további 30 országba értékesíti termékeit. A Budapesti Értéktőzsdén, a prémium kategóriában jegyzett vállalat 2022-es árbevétele 201,8 millió euró volt.