Évről évre a nyár zárásaként Családi Nappal köszöni meg a Masterplast a dolgozók munkáját. Ez idén sem volt másképp, de mind e mellett, a cég negyedévszázados szülinapját is együtt ünnepelhettük idén. 

Ehhez méltó programkínálatot sikerült a szervezőknek összeállítani, ahol a kis-és nagyobb gyermekek mellett, a felnőttek is találhattak izgalmas játékokat, versenyeket, műsorokat. Többek között volt billiárd foci, jósda, reflex fal és ninja pálya is, csakhogy a legnépszerűbbeket említsük. A programban szerpelt még egy Gálamérkőzés is, ahol az Old boys és a Young boys tagjai csaptak össze.

 

 

Mindeközben hét főzőcsapat szállt versenybe és kísérelte meg lenyűgözni a zsűrit finomabbnál finomabb falatokkal. Idén a Szlovák leányvállalatunk Felvidéki csapatának sikerült haza vinni a Masterséf címet, amit a Kuruc hadvezérek káposztájával sikerült megnyerniük.

 

 

Színpadi programokból sem volt hiány, a gyerekeknek a Pitypang zenekar tartott koncertet, a felnőtteknek pedig a Back II Black, valamint a TNT, később pedig DR. BRS szolgáltatta a talpalávalót.

 

 

Köszönjük Munkatársaink és Családjaink támogatását!

 

 


Masterplast Nyrt.

Az 1997-ben alapított Masterplast csoport a közép-kelet-európai régió legnagyobb magyar többségi tulajdonban lévő építőanyag gyártó és forgalmazó vállalata. A cégcsoport 10 országban rendelkezik saját tulajdonú leányvállalattal, és további 30 országba értékesíti termékeit. A Budapesti Értéktőzsdén, a prémium kategóriában jegyzett vállalat 2022-es árbevétele 201,8 millió euró volt.