Masterplast Medical a Magyar Kórházszövetség Kongresszusán


Tapolcán rendezték meg a 2023-as Magyar Kórházszövetség Kongresszust. Az eseményen a Masterplast Medical Kft. megjelent és képviselte magát, sőt a legnagyobb magyar egészségügyi eseményen lehetősége volt gyártóként bemutatni új termékfejlesztéseit.

A három napos szakmai eseménynek a tapolcai Hunguest Hotel Pelion adott otthont. A szakmai kiállítás teret adott új szakmai kapcsolatok teremtésének és szakmai eszmecserének gyártók és egészségügyi vezetők, szakemberek között.

 

„A koronavírus járványban fájdalmasan éltük meg a személyes beszélgetések hiányát, de azért el is kényelmesedtünk, és hozzászoktunk a „bekuckózott” helyünkről félig-meddig követett videokonferenciákhoz”áll Velkey György János, a Magyar Kórházszövetség elnökének közleményében.

 

 

„Találkozzunk, mert fontos! A Magyar Kórházszöveteség konferenciája a legjobb alkalom a találkozásra, mert ez az év legnagyobb magyar egészségügyi jamboree-ja, ahol a kórházak, az orvoslás és ápolás, a gazdálkodás, a beszállítók és az ágazat vezetői együtt vannak. Itt jó tematikus előadásokat és beszélgetéseket lehet hallgatni, azokba bekapcsolódni, és szünetekben, wellnessben, vacsoránál, táncparketten vagy séta közben beszélgetni, beszélgetni, beszélgetni…, sokakkal valóságosan „színesen és szagosan” TALÁLKOZNI”zárta gondolatait az MKSZ elnöke a korhazszovetseg.hu oldalon.

 

„Nagyon hasznos a volt az idei kongresszuson részt vennünk. Ez egy nagy, integrált egészségügyi rendezvény, amely minden szereplőt megmozgat” – kezdte az esemény értékelését dr. Bogdán Csaba, a Masterplast Medical Kft. egészségügyi divíziójának vezetője.

 

A vállalat higiéniai ágybetétek, kórházi lepedők, védő és takaró textíliák, egészségügyi késztermékek – egyéni védőfelszerelések és ruházati termékek terén igen széles termékválasztékkal érkezett a szakmai kiállításra.

 

 

„Fontos volt számunkra, hogy találkozzunk a magyar egészségügy vezetőivel és szakembereivel. Örömmel töltött el bennünket, hogy látogatóink elismerően beszéltek termékeinkről. Nagyra értékelik a fenntarthatóságot és a termékportfolió újra hasznosíthatóságát célzó törekvéseinket, ami nagyon erős és biztató piaci pozíciót jelent számunkra.” – zárta gondolatait dr. Bogdán Csaba.


Masterplast Nyrt.

Az 1997-ben alapított Masterplast csoport a közép-kelet-európai régió legnagyobb magyar többségi tulajdonban lévő építőanyag gyártó és forgalmazó vállalata. A cégcsoport 10 országban rendelkezik saját tulajdonú leányvállalattal, és további 30 országba értékesíti termékeit. A Budapesti Értéktőzsdén, a prémium kategóriában jegyzett vállalat 2022-es árbevétele 201,8 millió euró volt.