Tibor Dávid

Tibor Dávid elnök, a tatabányai Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján végzett 1999-ben közgazdászként, a főiskolai diploma mellett középfokú banki tanácsadói végzettséget szerzett, angolul és németül tárgyalóképesen beszél. Híve az élethosszig tartó tanulásnak, és a kemény munkával elérhető siker iránti személyes elkötelezettségnek.

2007-ben az Ernst & Young „Az év üzletembere” díján „A jövő ígérete” címet nyerte el. 2008-ban a Junior Chamber International a világ három legkreatívabb üzletembere közé választotta Új-Delhiben. 2009-ben pedig megkapta a Menedzserek Országos Szövetsége “Az év fiatal menedzsere” díját.

2018 óta a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett innovatív technológiai vállalat, a CyBERG Corp. Nyrt Igazgatótanácsának tagja. Befektetőként is megjelenik a társaságban, 5273 db részvénnyel rendelkezik.

Aktív szerepet vállal a magyarországi építőanyag-gyártás további fejlesztésében és a logisztikai ellátási lánc hatékonyságának növelésében. Ezen tevékenységét az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének (ÉVOSZ) égisze alatt létrehozott Hazai Építőanyag-gyártó Tagozat elnökeként végzi. Emellett elnökségi tagja a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) is.

Négy gyermeke van, hobbija a sport. Szabadidejében szívesen lovagol. Szereti a futballt, a Masterplast focicsapataival ismert szereplője a Fejér megyei amatőr sportéletnek. 2015-től az Országos Minifutball Szövetség elnöke.

Ács Balázs

Ács Balázs alelnök, a győri Széchenyi Főiskolán szerzett építőmérnöki diplomát 1999-ben. Tibor Dáviddal a Masterplast Nyrt.-t még Kft-ként alapították 1997-ben. Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének (ÉVOSZ) égisze alatt létrehozott Hazai Építőanyag-gyártó Tagozat tagja.

Nős, 3 gyermek édesapja, szabadidejében sportol, egyik kedvence a jégkorong. Balázs szeret utazni, és érdeklődik az oldtimer autók iránt. Székesfehérváron él családjával.

Nádasi Róbert

Nádasi Róbert a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen végzett 1991-ben. Pénzügyi, és egyben üzleti szemlélettel rendelkező menedzser, aki 17 éves multinacionális környezetben szerzett gazdasági vezetői tapasztalattal bír.

Egyetem után 2 évet dolgozott a KPMG-nél, majd 1993-2000 között hét éven át a PHILIPS Magyarország Kft. pénzügyi és számviteli igazgatója, 2000-2010 között a Johnson & Johnson Kft. Shared Services részleg vezetője és a Medical üzletág gazdasági igazgatója volt.

Szakmai pályafutása során felelős volt a kontrolling, számvitel, pénzügy, IT és HR területek megfelelő működéséért, a Johnson & Johnson Kft-nál nevéhez fűződik a magyarországi Shared Service részleg (szolgáltató csoport) működtetése, irányítása (Sarbanes-Oxley, ISO, belső audit SLA bevezetése, ERP upgrade) és továbbfejlesztése.

A Masterplast menedzsmentjéhez 2010 augusztusában csatlakozott. Gazdasági igazgatóként többek között felelt a pénzügy, számvitel, kontrolling és informatikai területek irányításáért, a cégcsoport komplex üzleti tervének kidolgozásáért, valamint pénzügyi tevékenységének megszervezésért, irányításáért és ellenőrzéséért. Részt vett a Masterplast sikeres tőzsdére vitelében. 2018. augusztus 1-től a Masterplast Nyrt. vezérigazgatója.

2020 októbere óta a KAWAK Antro Zrt. felügyelőbizottságának tagja, melyet a dél-budai Waldorf közösség három intézménye alapított azzal a céllal, hogy hosszú távon gazdasági bázist nyújtsanak a közösség számára.

Róbert Budapesten él családjával. Szabadidejében szívesen lábteniszezik és pingpongozik