Tibor Dávid

elnök, vezérigazgató

A tatabányai Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján végzett 1999-ben közgazdászként, a főiskolai diploma mellett középfokú banki tanácsadói végzettséget szerzett, angolul és németül tárgyalóképesen beszél. Híve az élethosszig tartó tanulásnak, és a kemény munkával elérhető siker iránti személyes elkötelezettségnek.
2007-ben az Ernst & Young „Az év üzletembere” díján „A jövő ígérete” címet nyerte el. 2008-ban a Junior Chamber International a világ három legkreatívabb üzletembere közé választotta Új-Delhiben. 2009-ben pedig megkapta a Menedzserek Országos Szövetsége “Az év fiatal menedzsere” díját.
Aktív szerepet vállal a magyarországi építőanyag-gyártás további fejlesztésében és a logisztikai ellátási lánc hatékonyságának növelésében. Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének (ÉVOSZ) alelnöke, illetve a Hazai Építőanyag-gyártó Tagozatának elnöke. Emellett elnökségi tagja a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) is.
Négy gyermeke van, hobbija a sport. Szabadidejében szívesen lovagol. Szereti a futballt, a Masterplast focicsapataival ismert szereplője a Fejér megyei amatőr sportéletnek. 2015-től az Országos Minifutball Szövetség elnöke.


Ács Balázs

alelnök, vezérigazgató-helyettes

A győri Széchenyi Főiskolán szerzett építőmérnöki diplomát 1999-ben. Tibor Dáviddal a Masterplast Nyrt.-t még Kft-ként alapították 1997-ben. Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének (ÉVOSZ) égisze alatt létrehozott Hazai Építőanyag-gyártó Tagozat tagja.
Nős, 3 gyermek édesapja, szabadidejében sportol, egyik kedvence a jégkorong. Balázs szeret utazni, és érdeklődik az oldtimer autók iránt. Székesfehérváron él családjával.


Nádasi Róbert

vezérigazgató-helyettes

A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen végzett 1991-ben. Pénzügyi, és egyben üzleti szemlélettel rendelkező menedzser, aki 17 éves multinacionális környezetben szerzett gazdasági vezetői tapasztalattal bír.
Egyetem után 2 évet dolgozott a KPMG-nél, majd 1993-2000 között hét éven át a PHILIPS Magyarország Kft. pénzügyi és számviteli igazgatója, 2000-2010 között a Johnson & Johnson Kft. Shared Services részleg vezetője és a Medical üzletág gazdasági igazgatója volt.
A Masterplast menedzsmentjéhez 2010 augusztusában csatlakozott. Gazdasági igazgatóként többek között felelt a pénzügy, számvitel, kontrolling és informatikai területek irányításáért, a cégcsoport komplex üzleti tervének kidolgozásáért, valamint pénzügyi tevékenységének megszervezésért, irányításáért és ellenőrzéséért. Részt vett a Masterplast sikeres tőzsdére vitelében.
2020 októbere óta a KAWAK Antro Zrt. felügyelőbizottságának tagja, melyet a dél-budai Waldorf közösség három intézménye alapított azzal a céllal, hogy hosszú távon gazdasági bázist nyújtsanak a közösség számára.
Róbert Budapesten él családjával. Szabadidejében szívesen lábteniszezik és pingpongozik.


Bunford Tivadar

Masterplast YU Kft. ügyvezető, Masterplast Cégcsoport-menedzsment tag

1962. november 9-én született Törökkanizsán. Az általános iskolát szülővárosában fejezte be, majd középfokú tanulmányait a Szabadkai Építészeti Középiskola magasépítészeti szakán folytatta, ahol 1981-ben diplomázott. Ezt követően az Újvidéki Egyetem szabadkai Építőmérnöki karán szerzett építőmérnöki diplomát. További tanulmányait munka mellett folytatta a kamanci (Sremska Kamenica) Educons Egyetem pénzügyi szakán, ahol 2007-ben okleveles közgazdászként végzett, majd 2010-ben sikeresen megszerezte a mesterfokozatot is.
1989-ben kezdte meg pályafutását egy csantavéri faipari vállalatban. Először tűz- és munkavédelmi előadó volt, majd termelésvezető, végül vállalati igazgató.
2002 óta az építőipari szigetelőanyagok gyártásával és nagykereskedelmével foglalkozó szabadkai Masterplast YU Kft. ügyvezető igazgatója, emellett a Szerb és a Vajdasági Gazdasági Kamara Igazgató Bizottságának a tagja.
Nős, felesége Bunford Rozália, valamint két fiú, Olivér és Albert édesapja és négy unoka – Anna, Dóra, Benjámin, Dávid – boldog nagytatája.
Szabadidejét az unokákkal tölti, illetve hobbija a fogathajtás és a kanári madarak gondozása, nevelése.


Jancsó Illés

Masterplast International Kft., Masterplast Medical Kft., Masterplast Nonwoven GmbH cégvezető, Masterplast Cégcsoport-menedzsment tag

A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen és az ELTE Szociológiai Intézetében végezte tanulmányait. 8 évig dolgozott hazai építőipari gyártó cégnél kereskedelmi és projektvezetőként, majd a régió vezető biomassza szolgáltató cégét irányította. Ezt követően a Skála-csoport energetikai cégét vezette 6 évig. 10 éves cégvezetői tapasztalattal került a Masterplasthoz 2014 márciusában, mint az üzletfejlesztési terület vezetője, mely a cég legnagyobb fejlődési potenciálját felölelő tevékenységeinek kontrollját jelenti: export terület, gyártási beruházások. Szakmai pályafutása során komoly tapasztalatokat szerzett nemzetközi kereskedelemben, gyártási beruházások kialakításában, illetve üzletfejlesztési területen. Angolul, németül és oroszul tárgyalóképes. Korábbi megújuló energetikai tevékenysége folytán alelnöke a Magyar Pellet Egyesületnek, valamint alapító tagja az Európai Pellet Tanácsnak is, több iparági konferencia szervezője, előadója is egyben. Nős, három gyermek édesapja. Szabadidejében focizik, síel, búvárkodik. Budapesten él családjával.


Lukács Flórián László

Masterfoam Kft., Pimco Kft. cégvezető, Masterplast Cégcsoport-menedzsment tag

A Miskolci Egyetem Gépészmérnöki kar, Automatizálási mérnökeként végzett 1996-ban. Ösztöndíjasként a Tiszai Vegyi Kombinát Olefin gyárában kezdett dolgozni.
Ugyancsak Miskolcon a közgazdasági karon 2000-ben Környezetmenedzseri, majd 2001-ben Mérnök Menedzseri diplomát, később ISO 9001/14001 és IATF 16949:2016 végzettségeket is szerzett.
20 éves vállalat vezetői gyakorlattal rendelkezik Magyar, Osztrák és Svéd tulajdonú termelő vállalatoknál, részt vett Francia és Észt vállalatok akvirálásában, majd integrálásában.
Tapasztalt továbbá beruházások, szervezetátalakítás, költségoptimalizálás és válságkezelésben, dinamikus, önmotivált és pragmatikus vezető.
A Masterplast csoporthoz 2019-ben csatlakozott.
Nős, két gyermeke van, szereti a sportokat, sokat utazik, 2002-től a lakóhelye labdarúgó egyesületének vezetőségi tagja.


Pécsi László

Masterplast Hungária Kft. cégvezető, Masterplast Cégcsoport-menedzsment tag

A debreceni Ybl Miklós Műszaki Főiskolán szerzett építőmérnöki diplomát 1995-ben. A tanulmányok befejezése után 3 évet dolgozott a péti Nitrogénművek Rt. építési üzemében, mint műszaki előkészítő, majd 1999-2002 között a régió egyik meghatározó építőanyag kereskedésének, a veszprémi székhelyű Porta Kft. várpalotai telephelyének vezetője volt. A Masterplast csapatához 2002-ben csatlakozott, ahol az első öt évben a sárszentmihályi központi telephely logisztikai feladatait irányította, ezt követően előbb a magyarországi értékesítés igazgatójaként, majd pedig közép-európai régióigazgatóként, operatív igazgatóként folytatta munkáját. A 2016-os megalapítása óta a Masterplast Hungária Kft. cégvezetői feladatait látja el.
Nős, 2 gyermek édesapja, szabadidejében szeret túrázni, sportolni, rendszeresen fallabdázik. Kedvence sportja a labdarúgás. László a Fejér vármegyei Csór településen él családjával.